Tina

Violončelistkinja, dizajnerka,tattoo umetnica

ŽENEVA

Tina tetovira kožu i odeću

SVESTRANA UMETNICA

U Ženevi smo upoznali 28-godišnju Tinu, multitalentovanu umetnicu. Sa ljubavlju i talentom za crtanje i dizajn, tetoviranje i muziku, Tina je izabrala da živi dan za danom, radeći stvari koje je ispunjavaju.

Tina je otvorila vrata svog studija za nas. Tu ona pronalazi svoju kreativnost, što pokazuju i njeni crteži na zidu. Takođe, ovde se ona bavi tetoviranjem. Ova mlada umetnica kinesko-švajcarskog porekla nam je otvorila svoju dušu tokom intervjua i sa ushićenjem prelazila sa priče o dizajnu na priču o tetoviranju, sa tetoviranja na violončelo, sa violončela na graviranje…

Već kao dete, ona je svakog dana crtala ono joj se značajno dogodilo tog dana. Majka, koju je u šali nazivala “mama tigar” ju je oduvek ohrabrivala da se bavi time i da razvija svoje veštine, bilo da je u pitanju crtanje, muzika… Sa 16 godina, Tina je iz bunta prestala svime da se bavi. Ali je već nakon 4 godine shvatila da se odrekla izuzetnog talenta i rešila da se opet prihvati gudala i olovke.

Njena ambicija i želja da stvara su neograničene

ŽIVI SVAKI DAN KAO DA JE POSLEDNJI

Pre 3 godine, vratila se sa putovanja sa Balija i iz Berlina sa novom strašću: tetoviranjem.

Za nju, ova vrsta umetnosti je pre svega način da sačuva nečiji bitan momenat u životu. Ima veliko interesovanje za svoj novootkriveni hobi, iako ga njena majka u početku nije odobravala. Ali, sa vremenom, i kada je shvatila koliko je cenjena umetnost kojom se bavi njena ćerka, prihvatila je i njenu novu aktivnost.

Međutim, Tina se ne zaustavlja tu! Trenutno pokreće sopstveni brend odeće. Mlada umetnica je takođe i modni dizajner, a čak je osvojila i medalju na Hyères međunarodnom modnom festivalu. Njena ambicija i želja za stvaranjem su neograničene, ali sloboda joj je ipak najbitnija jer ne voli da oseća pritisak. Ima prelepe projekte na pameti, a vodi se svojim instiktima i željama. Definitivno, Tina je napravila izbor: živi dan za danom i ne okleva da menja svoje planove u skladu sa prilikama koje se pojave… jer nije li život ipak pun iznenađenja?

SENSIBIO H2O

Šta se nalazi ispod njene kože?

Koža je nešto što Tina poznaje veoma dobro, jer radi sa njom svakoga dana kao tattoo umetnica. Voditi računa o svojoj koži i poštovati je, predstavlja umetnost za sebe. Zato što imamo samo jednu kožu i ona je jedinstvena.

Ako kao Tina, ni vi nemate dovoljno vremena za sebe, Sensibio H2O se lako koristi za skidanje šminke i temeljno čišćenje svih sitnih čestica koje se nakupljaju na koži tokom dana.