Šarlot

Kurirka na biciklu

London

Londonski teren

U danu, mnoge stvari mogu da krenu naopako…

Šarlot, mlada devojka iz Londona, napravila je neobičan izbor karijere, ona je svakog dana na biciklu! Radi kao kurirka na biciklu i svakodnevno prkosi lošem vremenu i saobraćajnoj gužvi Londonskih ulica. Ništa je ne može zaustaviti.

Njen bicikl joj predstavlja najbitniju stvar u životu. Zbog toga je i odabrala da se bavi ovim poslom, koji joj daje dozu energije i osećaj slobode. Jednom kada se popne na svoj bicikl, ne postoji svet izvan nje, njenog bicikla i krivudavih Londonskih ulica.

Šarlot obavlja svoj posao savesno i sa poštovanjem. Insistira na tome da pol, izgled ili to odakle dolazite, nisu bitni, ukoliko dobro radite svoj posao. Navodi ipak da su ženski kuriri u Londonu veoma retki.

Raditi ovaj posao na biciklu nije lak zadatak. Svakoga dana, Šarlot se suočava sa promenljivim vremenskim uslovima, opasnim saobraćajem i neprestanim neprijateljstvom pešaka i drugih vozača. Sa gorkim osmehom, Šarlot navodi da ne prođe ni dan da ne dobije komentare na račun izgleda njenog tela. Neprijatni komentari prolaznika ili vozača automobila, dodaju emocionalnu težinu njenom poslu, koji je sam po sebi fizički težak. “U danu, mnoge stvari mogu da krenu naopako”. A na to sve treba dodati i opasnost koju nosi sam saobraćaj.

Ništa ne može zaustaviti ovu mladu kurirku

SVI PRAVIMO IZBORE KOJI UTIČU NA NAŠE ŽIVOTE

Njena porodica i prijatelji su zabrinuti za nju zbog njenog posla.

Jedna stvar je sigurna: niko ne može da obeshrabri ovu mladu kurirku i ništa je ne može zaustaviti na njenom putu! Njen osećaj svrhe i posvećenost poslu su nepokolebljivi. Čak i kada je ometaju teška kiša ili jako sunce, ona je na ulicama i vozi svoj bicikl između automobila i crvenih autobusa.

Ali njoj ništa ne pada teško, čak se i šali: “Danas su me zamalo pregazila dva kamiona…samo regularan dan na poslu!” Ali njenim roditeljima takve šale uopšte nisu smešne. Iako njeni najbliži ne razumeju njene poslovne izbore, ipak se oseća uvaženo i poštovano i zna da su oni srećni što ona radi nešto što voli. “Svi pravimo izbore koji utiču na naš život”, rekla je Šarlot, a i svojim primerom nam i pokazala.

SENSIBIO H2O

Kako posao utiče na njenu kožu?

Nakon dugog i napornog dana, tuš je sve što Šarlot treba! Fine čestice zagađenja se nakupljaju na njenoj koži, a u kombinaciji sa znojenjem, mogu da oštete njenu kožu. Sensibio H2O uklanja 98% finih čestica sa kože. Micelarna voda čisti kožu i štiti je od spoljnih agresora, svakodnevno.