Ana

Jedriličarka

Marsej

Živi život svakog dana, vođen vetrom i plimom…

ŽIVI ŽIVOT SVAKOG DANA, VOĐEN VETROM I PLIMOM

Usred talasa i mirisa mora, upoznali smo Anu, srećnu i uspešnu 32-godišnju Nemicu. Trenutno renovira stari očev brod, kako bi mogla da živi na njemu i posveti svoj život pomorstvu.

Govori nam o svom životu na moru. Za nju, plovidba znači “pronalazak unutrašnjeg mira, balansa”. Takođe predstavlja potragu za specijalnom, intimnom vezom sa morskim okruženjem.

Godinu za godinom, ona je birala da plovi, tražeći slobodu. Život je posvetila svojoj strasti i živi ga punim plućima. Ljubav prema moru nasledila je od svog oca, koji je posedovao brod na kojem je sada. Ne propušta priliku da priča o njemu, koji joj je bio mentor i učitelj i koji ju je naučio da voli prirodu, kako da plovi i kako da izabere kurs svog života.

Avanturistički život iznad prozirno plave vode možda zvuči kao bajka… Ali Ana nas ubrzo razuverava. Svakodnevni život na brodu nije med i mleko, ona se često susreće sa stresnim situacijama u kojima mora da dela vrlo brzo kako bi izbegla katastrofu… Mora da predvidi neočekivano, uvek da bude oprezna i da ima vere u sebe. Stvari se nekada odvijaju jako brzo, a sama je odgovorna za svoje izbore i postupke.

Njen način života donosi joj potpunu slobodu

SLOBODU DA PLOVI SA JEDNOG KRAJA SVETA NA DRUGI

Međutim, ono što joj pomaže da prevaziđe sve poteškoće i živi svoj san je apsolutna sloboda koju joj ovakav način života donosi. Slobodu da plovi sa jednog kraja sveta na drugi, slobodu da se probudi jednog jutra i pusti sve niz vetar… Na brodu se vodi malo drugačiji život. Prostor je mali i potrebno je prilagoditi se uslovima. Ali, Ana je ubeđena u jednu stvar: njen život je vredan borbe!

SENSIBIO H2O

Kako život na brodu utiče na njenu kožu?

More donosi Ani uzbuđenje… Ali je njenoj koži potrebna specifična nega, jer je izložena različitim agresorima zbog života pored slane vode.

Sensibio H2O micelarna voda, koja se ne ispira i laka je za korišćenje, predstavlja savršen i pouzdan izbor, zbog svoje blage i efikasne formulacije koja sa kože čisti nečistoće uzrokovane vetrom i slanom vodom.